Pecon Community

To connect people in every possible way and become one great community

Netwerk

Ons netwerk aan freelancers is divers. jong tot oud, verschillende nationaliteiten, binnen NL en buiten NL. Bij Pecon is een geschikte freelancers vinden simpel.

Solution

Samen in een wereld met begrip voor technologie, waar onder andere technologie geen vraagstuk is, maar een oplossing die wij de wereld samen bieden.

One Team

Bij Pecon is het belangrijk dat opdrachtgever en de freelancers goed samen kunnen werken. Wij ondersteunen in dit proces.

Freelancers Pecon

Bij ons geloven we in diversiteit. Iedere freelancer kan een bijdragen leveren. Project starten met freelancers binnen Nederland of juist een freelancer uit het buitenland? Wij zorgen voor transparantie in het proces hierdoor is er altijd inzicht in de voortgang. Voorkom lange recruitment trajecten en vind direct en flexibel een freelancer.

Altijd de juiste freelancer. Wij kijken na wat nodig is en koppelen snel en precies de juiste freelancer. onze freelancers bieden de volgende specialisaties:

  • Software Developers
  • Web Developers
  • Testers
  • Network Engineers
  • Project Managers
  • Infrastructure Engineers 
  • DevOps Engineers
  • C# Developers
  • Business Analisten

Als freelancer is het van belang dat de werkzaamheden soepel verlopen. Dit doen wij door jouw voorkeuren mee te nemen in de communicatie met onze opdrachtgevers. Vandaar dat jij als freelancer de hoofdschakel in dit proces bent.

Als opdrachtgever is het van belang dat projecten tijdig en soepel verlopen. Door projecten voorrang te geven helpt Pecon naar 100% succes. Komt een freelancer te vallen door omstandigheden? Pecon vervangt geheel vrijblijvend een nieuwe freelancer.

 

Voor ons is het van belang dat beide partijen tevreden zijn met hun werkzaamheden. Als bemiddelaar staan wij zowel de freelancer als de opdrachtgever voortdurend bij om het uiterste uit het proces te halen.

Een driehoek met werkproces van Pecon Solution

Freelancer Private Victory

Elke dag voelt als een uitdaging wanneer je als freelancer aan het werk bent. Daarmee is geen uitdaging te groot voor jou en werk je hard om je doelen te behalen.

Wij horen graag welke doelen je wilt bereiken. Hierdoor kunnen we ons focussen op het vinden van de juiste projecten voor jou!

Freelancer die private victory bereikt.
Freelancer die public victory bereikt.

Freelancer Public Victory

Als freelancer is het natuurlijk altijd aantrekkelijk om aan te kunnen tonen dat er veel ervaring en exclusiviteit in jou schuilt.

Met projecten die aansluiten op jouw vakgebied, kwaliteiten en interesses geven wij jou de mogelijkheid om aan te tonen wat voor verborgen talenten er in jou schuilen.

Wij als Pecon Solution helpen jou hier graag bij. 

Aanmelden als freelancer

Op basis van werkervaring, diplomering en eventuele certificeringen zijn wij erop gericht om een passend project te vinden dat hierbij past.